Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Thomas Nicolaisen

Souschef

Telefon51860405

Emailnicolaisen@city.dk

Odsherred Kommune

Gør Danmark større
Børn, der vokser op med tro på sig selv, på verden og på fremtiden. Det er vores ambition for Danmark. Derfor vil vi styrke vores daginstitutioner, skoler og uddannelser.
Uddannelse gør Danmark større. Uddannelse giver os indsigt, udsyn og nye muligheder, så vi kan skabe vores egen fremtid. Det vigtige er ikke, om uddannelsen er lang eller kort, men at den stiller os bedre i livet.
 
Flere pædagoger
Alle børn fortjener en god start på livet. Vores børn skal møde nærvær og tryghed uanset hvilken familie de kommer fra. Det er de voksnes ansvar.
 
Derfor vil vi ansætte mange flere pædagoger år efter år. Børn har brug for voksne, der vil dem, og hvor der er tid og rum til opmærksomhed. Vi skal skrue ned for krav om afrapportering og give mere plads til leg. For hver gang vi giver et barn en god opvækst, styrker vi det menneskes muligheder i livet.
 
Mere fri og åben skole
Alle børn skal opleve, at de hører til i skolens fællesskab. De skal have tillid til hinanden og til egne muligheder. Det gælder uanset om de lærer bedst med hovedet eller hænderne. Det kræver gode rammer.
 
Derfor kæmper vi for en alsidig skoledag med mange måder at lære på og for en åben skole, der samarbejder med verden udenfor. Mindre test og kontrol, mere frihed og tillid. Skolen skal formes af de mennesker, som er i den hver dag: børn, lærere, ledere og forældre.
 
Bedre muligheder i hele landet
Uddannelse skal være for alle. Uanset hvem du er, og hvor du bor. Børn og unges fremtid skal ikke afgøres af deres postnummer.
 
Derfor skal vi have uddannelser i hele landet og ikke kun i de store byer. Og vi skal have ordentlig offentlig transport til og fra uddannelserne, så unge ikke afskæres fra deres muligheder.
 
Fremtiden skaber vi sammen. Det er et fælles ansvar at træffe de valg, der sætter retningen. Vi vil hverken til højre eller venstre, men fremad. For et større Danmark med muligheder for alle. Vi håber, du vil være med.
 

Kommunalpolitik - 13.02.2019

Venstre lægger den sidste brik.

<p style="font-size: 14.634px;"><span style="font-size: 14.634px;">RV og flere partier har gentagende gange, offentligt spurgt, hvad Venstres holdning og indgangsvinkel var i skolestruktur forhandlingerne? Dette svar har offentligheden stadig til gode, Puslespillet i hele skolestruktur debatten kan dermed blive lagt færdig.

Læs mere
Thomas Nicolaisen

Kommunalpolitik - 10.02.2019

400 borgere til Bio gasmøde Vig: 8/2 - 19

RV i Odsherred har den sidste måned diskuteret det nye biogas anlæg i Vig.
Vi erkender at beslutningen er taget i forrige byrådsperiode med et enigt byråd, på baggrund af de oplysninger der lå som grundlag dengang, dog ser vi udfordringer omkring reelle klimaregnskab ved biogas, med et udslip på bare 9 % metan opvejer det den co2 gevinst anlægget vil give.
 
Læs mere
Thomas Nicolaisen