Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Odsherred Radikale Venstre

Morten Østergård på besøgRadikale Venstres nyvalgte medlem af kommunalbestyrelsen Thomas Nicolaisen (tv.) fik blomster og lykønskninger af partiets politiske leder Morten Østergaard. PrivatfotoNiels Sørensen SN.DK


Højby: Radikale Venstres politiske leder Morten Østergaard og landsformand Svend Thorhauge var tirsdag den 28. november i SuperBrugsen i Højby for personligt at lykønske butikkens souschef, der også er det nye radikale byrådsmedlem og kommende viceborgmester samt medlem af børne- og ungeudvalget og økonomiudvalget i Odsherred Kommune, Thomas Nicolaisen, med valget.

Og det var ifølge en pressemeddelelse fra Radikale Venstre en både overvældet og overrasket Thomas Nicolaisen, der tog imod dem.

- Tak for det, jamen, det var jo helt fantastisk, lød det fra Thomas Nicolaisen.

- Jeg er så stolt af Thomas og det radikale hold her i Odsherred. Jeg glæder mig til at samarbejde med ham om at gøre de radikale mærkesager til virkelighed i endnu en kommune. Der skal lyde et stort tillykke med valget, siger Morten Østergaard.


Odsherred Kommune er en af de 13 nye kommuner, Radikale Venstre er kommet ind i ved det netop overståede kommunalvalg. Partiet har fået 23 nye mandater landet over, hvilket giver Radikale Venstre 80 mandater i alt i hele landet.


https://www.facebook.com/radikalevenstre/videos/1951113504918055/