Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Odsherred Radikale Venstre

Grundtvig sagde det så flot ”Frit at tænke, troe og tale.”

Allan Andersen (S) forsøger i denne avis (Nordvestnyt) på fin vis at placerer ikke bare en men to aber på mine skuldre

Jeg havde forventet at Allan rent faktisk havde læst mit debat indlæg inden han konkluderede at jeg mente at der ikke skulle flere dagligvare butikker til Fårevejle Kirkeby

For god ordens skyld citerer jeg hvad jeg selv har skrevet i debat indlægget fra 24-1-17.

 

”Jeg savner i debatten omkring detailplanlægningen i Odsherred en mere langsigtet plan der indeholder konkurrence elementer og samtidig en plan der understøtter den eksisterende detailhandel.”

Jeg afrunder debat indlægget med følgende sætning:

”Jeg vil anbefale at man sparker beslutningen om en ny dagligvarer butik i Fårevejle til hjørne og indleder et samarbejde med Odsherreds Erhvervsforum, hvor man i samarbejde får diskuteret og udarbejdet en langsigtet detailhandels plan til gavn for Odsherred”

 

Det jeg lagde op til var et samarbejde omkring detailplanlægningen hvori man også involverer borger, foreninger, eksperter, råd mv. og på den baggrund tager beslutninger. I min optik ville det være en styrkelse af proces og demokrati, hvis man benyttede de allerede eksisterende skabeloner som lokaldemokratiudvalget med stor succes har brugt i deres flotte arbejde. Det er reel borger inddragelse, så kan det være man er uenig, om midlet og målet, det er fair nok. I sidste ende er det jo de valgte politikere der træffer beslutningerne, er man ikke tilfreds med dette, så er der mulighed for at ændre x til november

 

Den anden abe Allan forsøger at placerer er at skabe uklarhed mellem hvad et medlem af R mener contra de udmeldinger undertegnet er kommet med.

Hvis vi mente det samme alle sammen så vil jeg stille spørgsmål ved hvor udviklingen og fornyelsen i tankegangen skulle kommer fra, hos de Radikale er der højt til loftet.

Grundstenen i demokratiet er ytringsfriheden og Grundtvig sagde det så flot til grundlovsfesten i 1854: ”Frit at tænke, troe og tale.”