Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Odsherred Radikale Venstre

Publiceret

Kommunalpolitik 26. februar
2021

FUNDRAISERFUNKTION

POTENTIALET ER ENORMT - LAD OS NU FÅ EN FUNDRAISERFUNKTION!
Jeg stillede følgende spørgsmål i Byrådets spørgetid ved senetse Byrådsmøde: “Hvordan arbejder Odsherred kommune med EU’s Programmer og Støttefonde og hvor mange penge har Odsherred Kommune modtaget gennem projekter i disse i årene 2018, 2019 og 2020?”
Jeg fik (bl.a.) følgende svar:
“Odsherred Kommune har ikke en fælles strategi for, hvordan der arbejdes med EU's programmer og støttefonde. Det er meget projektbestemt og ud fra en vurdering af værdien ved at deltage/søge.
...
Projekter med EU-støtte i perioden 2018-2020 (52.876 kr. i alt)”.
Jeg er virkelig forundret over, at der ikke er en strategi for området. Jeg er også forundret over beløbets lidenhed. I Det Radikale Venstre er vi endnu mere overbeviste om, at vores forslag til etablering af en fundraiserfunktion vil være den helt rigtige vej at gå - og en særdeles fordelagtig investering. Det kan kun gå for langsomt...